Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Hanka Mašlíková (41) před týdnem přiznala rozchod s fotbalistou Michalem Kadlecem, ale příliš z toho nesmutní. S přáteli, mezi kterými nechybí bývalá hvězda Novy, moderátorka Jana Marečková, nebo její trenér André, vyrazila k moři. A protože si je Hanka dobře vědoma, že má sportem vypracovanou luxusní postavu, ihned vystavila na sociální síti fotografie z opalovačky.

Hanka vystrčila na lehátku své půlky, a že se bylo na co dívat! Hodiny denně tráví ve fitku, nemá na sobě gram zbytečného tuku a v pažích má takovou sílu, že by přeprala i chlapa. A tohle tělíčko je teď volné. Tedy zřejmě. Mluví se o tom, že její trenér už je více než jen její tyran ve fitku. Jestli je to tak, ukáže jen čas, každopádně na dovolené s ní je také.

Muž, který by u Hanky obstál, musí být v každém případě velký sportovec. Ona sama bez pohybu nedokáže žít a mučení v posilovně přímo zbožňuje. "Někdy padám totálně - jak se říká - na hubu, ale to k tomu patří. Ten pocit, že dokážu víc, než si myslím, miluju," dodala Mašlíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám