Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sexy modelka, česká vicemiss 2005 Michaela Štoudková (38) si v náručí pohádkově bohatého hokejového brankáře Ondřeje Pavelce užívala jednu jedinou noc. I když Super.cz pár dní po seznámení vyprávěla, že je nově zamilovaná, Pavelec její nadšení nesdílel. Možná tomu napomohlo i zjištění, že nádherná Míša prošla postelí řadě fotbalistů jako Milanu Barošovi, Martinu Feninovi nebo Tomášovi Ujfalušimu.

Štoudkovou a Pavelce načapali paparazzi na nočním tahu v baru Kozička, odkud ruku v ruce odcházeli nad ránem a odjeli do Pavelcova bytu. „Zažívám nejšťastnější období svého života. Do mého života totiž vstoupil muž, se kterým je mi dobře. Bohužel to ale zatím není takové, jak bych si přála,“ svěřila se Super.cz jen pár dní po seznámení s Pavelcem Míša.

Nyní již tak sdílná Míša není. Zřejmě především proto, že sundala růžové brýle a románek s Pavelcem nepokračoval. "S Ondřejem Pavelcem se známe. Víc bych to nerada komentovala. Nekomentovala jsem to předtím a nebudu víc ani teď," řekla Super.cz na módní přehlídce Denny Rose v klubu Mazanej králíček Míša.

Na otázku, zda jsou tedy známí, přátelé nebo milenci, modelka odpověděla. "Pozdravíme se, když se potkáme."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám