Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vždy je potěšením potkat člověka, který září energií a optimismem navzdory osudu, který ho spíše pronásledoval. Právě taková je herečka ze seriálu Ulice Dana Syslová. Její jediný syn spáchal sebevraždu, manžel jí zemřel doma na infarkt a jí samotné před sedmi lety diagnostikovali zhoubný nádor na ženských orgánech.

Jak je tom herečka teď? "Musím zaklepat všechno je dobré, chodím pravidelně na kontroly, jsem hlídaná a je mi dobře, už je to sedm let. U mne to bylo tak, že chodím na preventivní prohlídky, přišlo se na všechno včas a chemoterapie byla jenom jistota, aby se vše opravdu zastavilo. Jak říká můj lékař, do buněk nevidíte," svěřila Super.cz.

"Tak bych doporučila všem ženám, aby aspoň jednou za roka na prohlídku šly a díky tomu se na všechno zlé přišlo včas. Vím, že vyšetření prsou prý stačí jednou za dva roky, ale to gynekologické je lepší absolvovat častěji," radí herečka.

O své zdraví se herečka snaží pečovat, i co se pohybu týče. "Moc času nemám, snažím se cvičit, abych mohla chodit, hýbat se a žít. Mám své protahovací cviky na rozhýbání, které cvičím denně, než jdu na procházku s pejskem, a jednou týdně chodím na hodiny pilates," vypočítala.

A pokud jde o další péči, moc to nepřehání. "Jednou do měsíce si zajdu na kosmetiku, kde pod maskou usínám, takže to beru jako příjemný odpočinek a relax, a pak, pochopitelně poté, co se odlíčím, natřu před spaním obličej mastným krémem, protože mám suchou pleť," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám