Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šárka Ullrichová (49) sice v seriálu Ulice hraje HIV pozitivní ženu, přesto v něm má, aspoň co se vztahů týče, větší štěstí než v soukromém životě. Když jsme ji po delší době potkali, svěřila se, že už je zase single.

Se Šárkou jsme se setkali ve zkrášlovacím salonu, kde se nechávala omladit za pomoci různých procedur. "Ráda bych vypadala aspoň na svůj věk. Myslím, že je kontraproduktivní říkat, že je mi míň, protože tomu by stejně nikdo nevěřil. Takže já říkám, že mi je dvaačtyřicet, i když je mi třicet devět, a všichni pak koukají, jak dobře vypadám," překvapila nás herečka. "Byla jsem i na botoxu, ale snažím se o přírodní cestu a dodávat pokožce třeba přírodní bio kolagen," dodala.

A je nějaký muž, kvůli kterému si chce hodit kontury obličeje výš? "Kvůli muži jsem si to na Vánoce opravdu málem hodila. Byl takový pěkný dramatický rozchod. Neuměl dávat najevo city a já jsem hodně pudová a řekla jsem si, že do Vánoc to vydržím. Nic se nezměnilo, a tak jsem to na Štědrý den ráno rozsekla," svěřila Šárka.. "Nedělám to schválně, ale dokážu se rozejít v ten nejdramatičtější čas," upřesnila.

S posledním partnerem byla tři měsíce a od té doby je sama. "Jsem opatrná, protože rozchody mne vždy zraní, a většina chvil, kdy mi nebylo dobře, souvisela s muži. Mám v sobě vybudovaný pud sebezáchovy, a když se mi někdo líbí, ani to nemůže poznat, protože dělám pravý opak. Nevím, jestli takhle někoho potkám," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám