Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S kolegyní Patricií Solaříkovou by mohla jít do soutěže, která z nich má v seriálu Ulice větší zadek. Zatím je půvabná blondýnka Aneta Krejčíková ještě na pomyslném druhém místě, ale už jí stačí málo. Proto nás zajímalo, jak o sebe mladá herečka pečuje, co se postavy týče.

"Moc se o sebe nestarám. Poslední dobou se hrozně přejídám a čekám na vnitřní impuls, kdy budu moct začít s nějakým detoxem, který už bych potřebovala. Jsou různé večírky, každý má narozeniny, slaví se premiéry a derniéry, takže se hodně chlastá a žere," řekla nám upřímně Aneta.

Nenalhávali jsme jí, že by to na ní nebylo vidět. A ani sama ze sebe nadšená není. "Ukažte mi jedinou ženu, která by se sebou byla spokojená, ani já samozřejmě nejsem, ale vím, že když se do diety pustím přes sílu, stejně to nedotáhnu do konce," tvrdí.

A kdy takový impuls přišel naposledy? "To bylo, když můj přítel odjel s kamarády na trip na dva a půl měsíce do Vietnamu. To jsem se držela hodně, protože mne motivovalo to, že až se vrátí, tak uvidí tu změnu," prozradila. Tak je možná na čase, aby se její kluk zase někam vypravil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám