Hlavní obsah
Článek

Nejčastější výmluvou pro odůvodnění rozvodu v dnešní době je magická formulka „rozdíly v neslučitelných povahách“. Jenže manželství dnes mohou končit i kvůli velmi malicherným neshodám. Důkazem je devětadvacetiletá Japonka, která podala žádost o rozvod proto, že její manžel nesnáší pohádku Ledové království.

Dotyčná byla na projekci v kině více než desetkrát. Pohádkou Ledové království se stala doslova posedlá. Jednoho dne se rozhodla, že animovaný „skvost“ představí svému manželovi. A tak ho na „úžasnou“ podívanou vzala. Jenže on odešel z kina otrávený. Pro Japonku to bylo prý tak traumatizující, že ho začala nesnášet a nemůže se k němu ani přiblížit. Informuje o tom webový portál Kikonša no hakaba věnovaný rozvádějícím se lidem.

Dotyčná žena se na webu svěřuje, jak si byla jistá, že se manželovi Ledové království bude líbit, protože studoval dánskou literaturu na univerzitě a pohádka amerického studia Disney vychází ze Sněhové královny Hanse Christiana Andersena.

„Opravdu si myslíš, že to bylo tak dobré?“ osopil se Japonec na svou manželku, a tím prý zabil jejich šestiletý vztah. Ona mu odpověděla: „Pokud nedokážeš pochopit, co je na tom filmu tak skvělé, pak je s tebou něco v nepořádku jako s lidskou bytostí!“ Poté se od manžela odstěhovala a zažádala o rozvod. I kdyby ji soud odmítl rozvést, k manželovi se prý už nikdy nevrátí.

Reklama

Další články

Načítám