Hlavní obsah
Článek

Poté, co španělský král Juan Carlos I. předznamenal svou abdikaci, se zraky celého světa upírají na krásnou kněžnu Letizii (41), která brzy usedne na královském trůnu po boku svého manžela, prince Felipeho.

Bývalá novinářka teď zažívá podobný zájem médií jako Kate Middleton (32) v roce 2011, kdy se provdala za prince Williama. Vévodkyně z Cambridge se stala módní ikonou a celebritou celosvětového formátu, jíž se nevyhnulo ani faux pas, při němž odhalila své pozadí. Kate je miláčkem britského národa a jednou z nejsledovanějších osobností celé planety, ale brzy se může do popředí dostat jiná žena s podobným osudem.

Z kněžny Letizie se brzy stane královna, jejíž půvab může Španělsku udělat stejně dobré renomé jako krásná Kate Velké Británii. Letizia, která je téměř o deset let starší než vévodkyně z Cambridge, svou zemi už teď dokonale reprezentuje a dá se očekávat, že po povýšení v královské hierarchii si ji stylisté vezmou ještě více do parády.

Módní vkus obou dam přivdaných do aristokratických kruhů je velmi podobný, a Kate tak bude čelit silné konkurenci. V galerii se můžete přesvědčit o tom, jak to britské vévodkyni a budoucí španělské královně sluší v podobných outfitech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám