Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jakmile se blíží mistrovství světa ve fotbale, kde mezi aspiranty na titul figuruje německá fotbalová reprezentace, tak se v centru Berlína mají všichni milovníci nahotinek na co těšit.

Známá německá modelka a exhibicionistka Micaela Schäfer se totiž s oblibou producíruje nahá, aby německým reprezentantům dopřála pořádně nadupaný povolený doping.

Bývalá Playmate patří k opravdovým fotbalovým nadšenkyním. Naposledy se nechala vyfotit nahoře bez v německých národních bránách přímo před Braniborskou bránou. Odvážná tmavovláska si bradavky zakryla nálepkami fotbalových míčů, ale své prvotřídní silikonové balóny jinak vystavila v celé kráse.

Micaela se takto obnažovala už v minulosti, když hnala své fotbalové miláčky kupředu pro změnu na fotbalovém Euru.

Spoře oděná vyzývavá brunetka, která se objevila například v pořadu America´s Next Top Model nebo v reality show Big Brother, však zatím německým fotbalistům moc štěstí nepřinesla. Vždyť mistrovství světa Němci vyhráli naposledy před čtyřiadvaceti lety a fotbalové Euro v roce 1996, když v dramatickém finále porazili Českou republiku. V té době ale Micaela výkon reprezentantů svým nahým producírováním mohla ovlivnit jen těžko, protože jí nebylo ani čtrnáct let.

Reklama

Další články

Načítám