Hlavní obsah
Famous
Článek

Stará láska nerezaví. A dobře to ví i zpěvačka Katy Perry (29). Randí totiž opět s Robem Ackroydem ze skupiny Florence and the Machine, s nímž se „přátelí“ od roku 2012. S kytaristou si prý byla blízká a stýkala se s ním i v době, kdy randila s hudebníkem Johnem Mayerem.

„Katy a Rob jsou si velmi blízcí a zůstali si velmi blízcí i poté, co se rozešli,“ píše magazín E! News. Zpěvačka a kytarista spolu chodili na počátku roku 2012, po rozchodu Katy začala randit s Mayerem.

Devětadvacetiletá americká hvězda se na Roba znova upnula poté, co se letos v únoru po roce a půl s Johnem Mayerem rozešla. Ackroyd byl do té doby spojován s Alexou Chung, ale s ní ho už řadu týdnů nikdo neviděl.

Rob přiletěl za Katy na její evropskou část turné. Pobýval nějaký čas v Londýně a na afterparty k oslavě ukončení turné po Evropě neskrývali se zpěvačkou vzájemné sympatie.

„Katy a Rob vypadali zase jako starý pár na party v sobotu v noci. Pořád byli spolu, líbali se, flirtovali a tulili před všemi,“ píše E! News.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám