Hlavní obsah
Článek

Moderátorky a kolegyně z Primy Lucie Šilhánová a Bára Kozáková se po měsících nicnedělání rozhodly jednou provždy zatočit s kily navíc. Paradoxně si to řekly před osmi měsíci v posilovně, kde se potkaly ještě v době, kdy netušily, že se stanou kolegyněmi.

"Známe se už roky, pamatuju si, že jsme se poprvé viděly na nějakých kamerových zkouškách a pak se občas potkávaly. Před osmi měsíci jsme ale na sebe narazily ve fitku, kde jsme obě funěly a shodly se, že s těmi postavami musíme něco udělat," vzpomínají Lucie Šilhánová a Bára Kozáková.

"Mám 53 kilo, to je snad poprvé, co o své váze mluvím otevřeně," směje se Kozáková, která má dole už skoro patnáct kilo. "Musím potvrdit, že mě Bára potěšila, jak zhubla. Ne že bych ji nepoznala, ale ty výsledky jsou obrovské. Klobouk dolů," doplňuje Šilhánová. I ona ovšem hubne, má prý dole něco přes deset kilo.

"Já jsem teď taky na svém, kdybyste mě viděli před pár měsíci, asi byste nevěřili, že jsem to já. Měla jsem úraz nohy a několik měsíců jsem se nemohla vůbec hýbat. A i když jsem byla zvyklá cvičit prakticky každý druhý den, najednou to nešlo. Takže jsem jen kynula a kynula," říká Lucie Šilhánová.

"Pak nastala fáze dvě, kdy jsem si řekla, že se budu hýbat. Jenže najednou nic, ani deko nešlo dolů. Tak jsem navštívila výživového poradce a nechala si vypracovat jídelníček na míru. A najednou to jde. Teď ho dodržuju. A pak víme, že kamera je potvora, která přidává, ať chceme, nebo ne," líčí dál moderátorka.

Moderátorky Diváckých zpráv a Krimi zpráv promluvily o pohybu v rámci společně stráveného víkendu. Coby kamarádky a kolegyně si vyrazily do pražské zoo, která vybízí k dlouhé procházce ve společnosti těch nejvíce exotických zvířat. Poté, co si dokonce prohlédly i mláďata antilopy, si udělaly i prohlídku ještěrek, hadů a pavouků.

Dámy se po procházce přesunuly na oběd. Jejich talíře potvrdily, že si jídlo striktně hlídají. Lucie si dala krevety a salát s kozím sýrem, Bára zase grilovanou chobotnici a špenát s česnekem.

"Změna jídelníčku je opravdu základ, troufám si říct, že dokonce osmdesát procent úspěchu. A zbytek je pohyb, v mém případě cvičení a běhání," potvrzuje Kozáková, která Lucii přeci jen něco závidí. "Ty její dlouhé nohy, ty bych chtěla," přiznala Bára. "Mám je až na zem, to je pravda," smečovala Lucie.

Reklama

Další články

Načítám