Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V poslední době Vlastu Horvátha velmi zaměstnává práce, a tak veškerý volný čas věnuje své rodině. Vždyť se mu před čtyřmi měsíci narodila dcera Alžbětka, kterou si chce v tomto období řádně užít.

My jsme nemohli chybět u toho, když se vítěz druhé řady Česko hledá SuperStar pochlubil svou rodinkou v plné sestavě. Vlasta vyrazil vybrat jízdní pro svou starší dceru Lindu, se kterou se připravuje na závod Genesis Bike Prague. „Letos jsme zatím byli s Lindou na kole jen párkrát, ale když už vyrazíme, tak si to oba moc užíváme. Už se nemůžu dočkat, až povyroste i Bětka a budeme jezdit všichni společně,“ těší se Vlasta, pro kterého není závod útokem na osobní rekord, ale způsob, jak strávit příjemné rodinné odpoledne se stejnými nadšenci.

K cyklistice si ale musel zpěvák najít cestu. „Na kolo mě asi v pěti letech poprvé posadili moji starší bráchové. Vždycky jsem se jim chtěl ve všem vyrovnat a chtěl s nimi sdílet všechno, co podnikali. Takže když mi to zrovna nešlo, nesl jsem to velmi těžce, brečel jsem a vztekal se. Musím říci, že byli velmi trpěliví, až se tomu zpětně divím,“ vzpomíná pobaveně na své cyklistické začátky zpěvák, pro kterého se po osvojení techniky řízení stala jízda na kole oblíbenou kratochvílí.

„Nejsem typický vášnivý cyklista, nasadím uvolněné tempo, a nebráním se ani zastávkám na občerstvovací stanici, kterou obvykle bývá první restaurace na trase,“ směje se Vlasta. „Kolo mám zkrátka spojené spíše se zábavou než s velkou dřinou. O to větší zážitek to pro mě bude, že jej absolvujeme všichni společně. My s Markétou a Lindou v sedle a Bětuška nám bude fandit v cíli.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám