Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, vdovec po Ivetě Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) ukončil pietu (kterou jen sem tam porušil svými „citlivými“ gesty, jakými bylo třeba pózování s manželčinou urnou či uveřejnění soukromého posledního rozhovoru zpěvačky s matkou) a pustil se do boje. Co všechno a proti komu chystá?

„Články, které po smrti mé ženy vyplynuly, jsou nemravné. Například to, co napsal Ivetin bývalý tanečník Theodor. Iveta se dnes bránit nemůže. Nechápu, proč to udělal,“ reagoval na nedávný text Theodora Hoidekra (slavný zabraňovač pádů Ivety do reklamních poutačů na narozeninách jedné televize, kde Bartošová vystřihla pecku Heja heja v poněkud nestřízlivém stavu). Ten se rozhodl uctít památku své kamarádky na život a na smrt tím, že do médií prohlásil, že měla mít sex s prostituty.

Rychtář nesouhlasí také s tím, že jen pár hodin po smrti Ivety šel do lisovny nový náklad jejích cédéček. Nelíbí se mu ani zpovědi různých Ivetiných přátel. „Když byla Ivetka naživu, proč s těmi informacemi nepřišli dřív?“ podivuje se Rychtář.

„Já s Ivetou žil, dokonce jsme se vzali. Nevzal jsem si ji ale pro majetek, peníze a ani pro slávu. Miloval jsem ji. A i když tu Iveta není, budu podávat na všechny, kteří ji po tragické události špiní, trestní oznámení. Budu ji hájit soudní cestou. Možná budu neúspěšný, to nevím. Ale budu bojovat za to, aby její jméno, které tanečník a jiní pošpinili, bylo očištěno. Ať už byla, jaká byla, tohle si nezaslouží,“ řekl Super.cz rázně Rychtář.

Reklama

Další články

Načítám