Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec František Němec, kterého si diváci spojí především s filmy Marie Poledňákové Jak vytrhnout velrybě stoličku a Jak dostat tatínka do polepšovny, se ve společnosti objevuje velmi sporadicky. A v doprovodu manželky ještě vzácněji. Soukromí si střeží, nepatří k lidem, kteří by rádi pózovali na červeném koberci. Oslava narozenin přítelkyně a herecké kolegyně Carmen Mayerové však patřila k těm vzácným příležitostem, na kterou s manželkou po boku rád dorazil.

Popřát Mayerové k jejím sedmdesátým narozeninám (pravda trochu předčasně, herečka je má až 11. září, v Divadle U Hasičů se však veselilo již nyní) přišlo mnoho známých osobností.

Potřást pravicí jí kromě Němce dorazila Alena Vránová, dále například Libuše Švormová či Josef Zíma a nechyběli pochopitelně ani rodinní příslušníci - manžel Petr Kostka a dcera Tereza Kostková s mužem Petrem Kracikem a synem Toníkem.

Reklama

Další články

Načítám