Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Báru Hrzánovou máme rádi. Je skvělá komediantka, vtipná nejen v divadelních hrách jako Hrdý Budžes, která se stala kultovní, ale i v soukromí. Do pozice sexsymbolu by ji ale pasoval zřejmě jen málokdo. To jsme ale ještě neviděli její nohy. Ty jsou fakt výstavní.

Předvede je v komedii Každý den, šťastný den! od estonského autora jménem Jaan Tätte, která má premiéru 11. června v Divadle Kalich. „Hraju v ní velice inteligentní, přitažlivou, hodnou a nesmírně milující paní, která se bohužel dostane do manželské krize," vyprávěla Bára.

„Musím říct, že je velmi vynalézavá a určitě ne konvenční. Nicméně jedná velice fér, s otevřeným hledím, což se mi na ní líbí," míní herečka o představení, jehož tématem je bigamie. I když na jevišti si do vztahu přivede dalšího muže, aniž by toho původního měla v úmyslu opustit, v civilním životě by se Bára Hrzánová do takového experimentu nepustila.

„Já jsem stará monogamní struktura. Nedovedu si nic takového představit, jsem ráda za to, co mám. Hlavně s tím moc netřepat!“ směje se herečka, která je vdaná za kolegu Radka Holuba.

Bářina manžela hraje Libor Jeník, její nový objev držitel Thálie Zbigniew Kalina, který si v roli dokonce lepí na hruď hustý porost. Hrdinka Hrzánové totiž šílí po tomto znaku mužnosti. „Ano, skutečně v té hře hraju velkou žádostivost po této pánské ozdobě, ale mně osobně nic neříká. To fakt nejsem já,“ přiznává Hrzánová.

Reklama

Další články

Načítám