Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Sommerová, která bude alternovat hlavní ženskou roli Christine v muzikálu Fantom opery, dře jako kůň. Kvůli každodenním baletním tréninkům už jí museli několikrát zužovat kostýmy a skoro přišla i o vnady. "Z trojek mám jedničky," přiznala Super.cz.

Zatímco kostymérky šílí, ona je z krásných, byť neustále upravovaných šatů nadšená. "Šaty nosím ráda i v civilu. Jen k nim nesnáším vysoké podpatky. To už musí být hodně výjimečná příležitost, abych si je obula. Takže bych touhle cestou chtěla poprosit kostýmního návrháře Romana Šolce, jestli bych nemohla odehrát Fantoma opery v teniskách," řekla nám na kameru Monika.

Když jsme ovšem čekali, jak bude Monika v jednotlivých kostýmech vypadat, byli jsme docela překvapení. V župánku, v němž odehraje jednu ze stěžejních scén, sice její dekolt neměl zrovna velký objem, ovšem v dalších šatech jako by narostl. Jak ví Agáta Prachařová (38), vycpávky vše zpraví, takže se ani Monika nemusí bát, že by na jevišti GoJa Music Hall, kde se bude Fantom opery od 13. září hrát, vypadala jako prkno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám