Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Archivní snímek českého komika pochází z dob hluboké totality, ale jeho rodiče tehdy očividně sledovali západní hudební produkci. Na fotce z dětství tak nápadně připomíná Elvise Presleyho.

Sotva byste poznali, že jde o Richarda Genzera (47), který narostl do úctyhodných rozměrů. Ze svých kil navíc si však dokáže udělat legraci, což pravidelně dokazuje v Partičce na Primě, kde mu dělá společnost jeho dlouholetý parťák Michal Suchánek, s nímž se poznal už na konzervatoři.

Otec chtěl mít z Richarda fotbalistu, ale známého komika zelený trávník příliš nelákal. Pohybové nadání raději zúročil v taneční skupině UNO, která mu otevřela dveře na muzikálovou scénu. Vedle improvizační Partičky se Genzer uplatnil také jako herec ve filmech Sněženky a machři po 25 letech či Revival.

Richard Genzer sice není prototypem playboye, ale na nezájem žen si rozhodně stěžovat nemůže. V současné době je sice stále ještě manželem Lindy Finkové, ale není žádným tajemstvím, že mu společnost dělá mladší milenka Markéta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám