Hlavní obsah
Článek

Zpráva, že herečka Simona Stašová (69) před časem uspěla na festivalu nezávislého filmu v sanfranciském Tiburonu, nikoho, kdo viděl film režiséra Filipa Renče Sebemilenec, nemohla zaskočit. Za svůj výkon si stejně jako loni její matka Jiřina Bohdalová odnesla cenu v kategorii nejlepší herečka.

Do letoviska Tiburon, které leží v zálivu San Francisca, se však Stašová vypravila nejen reprezentovat českou kinematografii. „Být v tak fotogenickém prostředí, a nevyužít toho, by byl hřích. Ve volných chvílích našeho týdenního pobytu jsme spolu s českými krajany, kteří se o nás úžasně starali, proto objížděli dechberoucí scenérie, a pracovali na stylizovaných snímcích v duchu San Francisca,“ vzpomíná herečka.

Fotografie, které podtrhují hereččin neskutečný sex-appeal, vznikly poblíž slavného mostu Golden Gate Bridge, v ulicích San Francisca nebo v legendárních otevřených tramvajích, které patří ke koloritu města.

„Chtěla jsem to úžasné město ukázat i mladšímu synovi Vojtovi, takže měla naše dámská jízda i pánský doprovod. Občas mi navíc dělal i partnera na fotkách,“ dodává populární herečka, která se chce do San Francisca ještě někdy vrátit: „To město mě okouzlilo, má tak specifickou atmosféru, která se nedá ani popsat. To se musí vidět a zažít.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám