Hlavní obsah
Článek

Karel Gott (†80) především kvůli svým dětem před časem pořídil nádherného zlatého retrívra Stellu. A nebýt náhody, kdo ví, zda by o fence nemohla jeho rodina mluvit už v minulém čase. V pondělí jim totiž zdrhla a v žalostném stavu ji nalezly dvě dívky. Gottovi pro ni poslali hned dvě psí doručovatelky!

Nálezkyní slavného psa je paradoxně dcera zpěvačky Marie Pojkarové Petra.

„Šly jsme s kamarádkou venčit našeho psa do parku na Bertramce a všimly jsme si špinavého a zmateného pejska, jak pobíhá kolem. Připadalo mi, že dlouho nic nejedl, tak jsem mu dala kus obloženého rohlíku a byl tak hladový, že mi málem ukousl ruku,“ prozradila Petra Super.cz.

Po chvíli si dívky všimly toho, že na psí známce měla fenka telefonní číslo. „Ozvalo se vyzvánění a do něho hrála písnička Karla Gotta. Za chvíli telefon zvedla Ivana Gottová. Říkala, že jejich Stella často utíká a prohrabává popelnice a že teď zmizela před dvaceti minutami, ale to se mi nezdá, protože by nevypadala tak umolousaně, jako by byla týden zalezlá v křoví, a neměla by takový hlad. Prý ji ale krmí dobře, tak nevím. Pro fenku hned poslala filipínskou chůvu. Ta se však ztratila, takže si pro ni nakonec přišla česká chůva společně s dcerami pana Gotta. A Stellu málem ani nepoznaly,“ říká Pojkarová mladší.

„Trochu mě zamrzelo, že když jsem pak paní Gottové psala, že jsme Stellu už předali, ani neodpověděla a nepoděkovala. Hlavní ale je, že se fence nic nestalo a neskočila třeba pod auto,“ uzavřela Petra, která je sama zpěvačkou.

Reklama

Další články

Načítám