Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sandra Parmová je dítě štěstěny. Moderátorka odpoledních zpráv na Primě se může radovat z vlastnosti, za kterou by většina žen vraždila. Blonďatá kráska může sníst prakticky cokoli, a nikdy nepřibere ani deko. Jedna z tváří televize Prima se nám svěřila, že je vášnivá kuchařka, a na rozdíl od jiných jídlo nejen připravuje, ale také ho sama ve velkých porcích konzumuje.

„Vážně ráda vařím. Konzumuju hodně, kdybyste se zeptali i mého přítele, tak by vám potvrdil, že s jídlem a váhou nemám žádné problémy. Jídlo mám ráda," svěřila se Parmová na představení finalistů Muže roku.

Při této příležitosti si moderátorka oblékla letní šatičky a na důkaz toho, že hovoří pravdu, předvedla své dlouhé štíhlé nohy. „Můj metabolismus funguje přesně tak rychle, jak má. Vlastně ani moc necvičím," krčí rameny. Za vším nejspíš stojí dobrý genetický základ. „Když vidím moji maminku, tak bych dala všechno za to, abych v jejích letech vypadala přesně jako ona," dodává Sandra Parmová.

Reklama

Další články

Načítám