Hlavní obsah
Článek

S manželem, zpěvákem Viktorem Dykem, už herečka Ivana Jirešová (47) žije více než deset let. A i když překonalo jejich manželství krizi, kdy jí byl muž nevěrný s kolegyní, Ivana přesto po jiných chlapech nekouká. Dokonce neulpěla déle pohledem ani na finalistech soutěže Muž roku.

"No vidíte, ten život tak hrozně rychle teče, a člověk pracuje a stará se o dítě, tak mu to ani nepřijde. Ale já jsem nikdy po chlapech nekoukala, jsem atypická, líbí se mi jeden z miliónu. A pak se ale zakousnu," svěřila.

A kdyby přece jen musela jmenovat nějakého známého krasavce, který se jí aspoň trochu zadřel pod kůži? "Tak asi nový James Bond David Craig. Ale na porotcování Muže roku se těším. Nikdy jsem v takové porotě nebyla, tak jsem zvědavá," řekla nám Ivana.

Zároveň svěřila, že svalovcům asi hlas dávat nebude. "Líbí se mi spíš hubenější a vyšší, svaly jsou dobré, ale není to zas tak potřeba," míní. A tím jsme se opět dostali k postavě jejího muže. "Ale ten už nějaké ty špíčky má. Vykrmuje se čokoládou," smála se.

Vzhledem k tomu, že ale plánuje s celou rodinou odjet do Malého Tibetu, s ohledem na místní stravování je možné, že zase bude mít doma hubeňoura. "Bude to náročnější cesta. A možná opravdu zhubne. Jídlo je tam sice prý výborné, ovšem mohou se přihodit nějaké střevní potíže," uzavřela Jirešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám