Hlavní obsah
Článek

Budoucí představitelku hlavní ženské role Christine, zpěvačku Michaelu Gemrotovou (38), pomalu začínáme potkávat i ve společnosti. Z operní pěvkyně se stává celebrita. Míša byla dokonce oslovena, aby se stala porotkyní v soutěži Muž roku, a tak se vyrazila seznámit s jejími finalisty, aby věděla, do čeho jde.

Sama ovšem nepřišla, doprovázel ji velmi pohledný mladík, který by klidně mezi finalisty zapadl. Že by snoubenec, houslista, s nímž kvůli zkoušení muzikálu odložila svatbu? "Ne, to opravdu není můj budoucí manžel, ale můj bratr. A je neskutečný fešák, takže by se do téhle soutěže docela hodil," smála se Míša.

"Tak určitě, ale děkuju. Pěkná soutěž, ale nic pro mne, studuju management a hlásím se na vysokou školu," okamžitě reagoval David, který je o osm let mladší než sestra, kterou prý doprovází do společnosti celkem pravidelně. "To je taková brigáda, přivýdělek," tvrdil. Míša s ním ale nesouhlasí. "Většinou za něj musím platit, jelikož ještě studuje, ale je hodný, a když si přišetří, pozve i sestřičku," vysvětlila.

A kde je tedy její snoubenec, proč nedoprovází on? "Měli jsme mít svatbu za týden, a protože se to zrušilo, je na turné v Barceloně a vůbec po Španělsku. Takže prostě musí zaskočit bratr," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám