Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na nové výstavě fotografií herečky a vášnivé fotografky Andrey Kerestešové (39) s názvem „Syndrom aneb mezi nebem a zemí“ si můžete prohlédnout i fotku Petry Horváthové. Slovenská krasavice svou kolegyni ze seriálu Cesty domů vykreslila jako nevěstu, která si svým rozhodnutím vstoupit do stavu manželského není úplně jistá.

„Bylo to pro mě zajímavé v tom, že to bylo poprvé, co jsem měla na sobě něco takového. Nikdy jsem to nezažila na jevišti ani před kamerou, že bych se vdávala," řekla nám na vernisáži fotografií Horváthová. Herečka rozhodně není klasická krasavice, ale dalo by se říct, že je spíš zajímavá, a tak možná i z toho důvodu neplánuje obléct klasické korzetové šaty s krinolínou a závojem, které má na fotce. „Myslím si, že až budu v úloze nevěsty, tak rozhodně nebudu chtít klasické svatební šaty. Tím ovšem nechci hanit."

Horváthová by ideálně viděla svou svatbu někde na louce a podle tohoto prostředí by přizpůsobila také svůj vzhled. Každopádně na promýšlení má ještě spoustu času. Podle všeho se herečka se svým přítelem Tomášem (příliš o něm nemluví, pouze prozradila, že je mimo šoubyznys) do svazku nežene. „Zatím nic takového neplánuju a neplánujeme," řekla nám Petra.

Jedním z modelů Kerestešové byla i další její seriálová kolegyně a kamarádka Kristýna Janáčková. Přesněji řečeno její syn Luis. „Udělaly jsme s Andreou sérii fotek v každém měsíci mého těhotenství a fotila mě i se synem při kojení, když mu byly dva týdny. Domluvily jsme se, že jednu fotku z této série použije. Takže na fotce jsem i nejsem,“ vysvětlovala Kristýna.

Andrea říká, že se na svých fotoobrazech snažila zachytit nejen tváře svých přátel, ale především jejich duše. „Většina fotek vznikala v mém bytě při rekonstrukci, kdy se měnil a byl každou chvíli jiný. Ráda bych, aby výstava lidem navodila atmosféru pomíjivosti, aby si užívali přítomnost a okamžiky, které se už nevrátí,“ řekla Andrea.

Reklama

Další články

Načítám