Hlavní obsah
Článek

Lejla Abbasová (44) kvůli své nadaci zase vyrazila do Afriky a syna Michálka nechala tři týdny doma. Hlídala ho její maminka. "Zvládala jsem to dobře, zvládal to především dobře syn, byl u mámy a na víkendy u táty," řekla Super.cz Lejla, která si z Afriky přivezla šílený zážitek. Pokusili se jí vykrást v noci dům, ve kterém bydlela.

"Byla jsem ve veselém domě ve slamu, byl postavený Němcem, co tam žije dlouhé roky. Až poté, co se mě podařili vykrást jsem zjistila od sousedů, že to berou jako největší odpad, bylo to velké staveniště, všude krysy, říkali mi, že jsem v absolutním hnoji. Jak jsem taková přizpůsobivá, tak jsem si toho nějak nevšímala," prozrazuje zážitky Lejla.

Právě pokus o vykradení domu ji pořádně vyděsil. "Bylo to přes noc. Začalo strašně pršet. Čekala jsem na kolegu Patrika, zavřela jsem se v jedné ze dvou místností, že si budu číst. Když jsem šla na záchod a rozsvítila světlo, okénkem na toaletě prolétla asi 5 centimetrů před mým obličejem ruka. Totálně jsem se vyděsila, začala jsem běhat po baráku, hledala jsem klíče, abych všude zamkla," upřesňuje Lejla, která nechápala, jak se tam zloděj dostal. "Musel se dostat přes zeď, která má dva a půl metru a jsou na ní skla. Vůbec nechápu, jak to udělal," dodala moderátorka na Film festival golf cupu, kam přijela podpořit vozíčkáře a sama si zkusila odpálit pár míčků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám