Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Momentální proměnlivé počasí může působit neblaze na naši psychiku. Sice občas vysvitne sluníčko, ale prudké změny teplot a vydatné deště naší duši nesvědčí. Naštěstí existují některé druhy kamenů, které nám se splínem dokážou pomoct. Ať už je to zlepšení nálady, ochrana před negativní energií a nebo zlepšení atmosféry v domě - se slevou až 60% si vyberete ten pravý kámen pro vás.

Dekorační svícen, který pročistí vzduch a navodí atmosféru

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Solné svícny se nepoužívají jen pro relaxaci - jejich uklidňující světlo totiž navozuje klidnou atmosféru rozjímaní, ale největší přínos spočívá v tom, že se z nich po zahřátí odpařuje voda plná minerálů a solí, která pozitivně působí na vaše zdraví. Z pohledu dekorace jsou to krásné a originální umělecké předměty, které ozvláštní nudný kout domova. Teď můžete koupit solný svícen v časově omezené akci za 79 korun, což je sleva 60%.

Ochranný kámen, který vám dodá sílu a sebedůvěru

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Onyx je kámen, který ochraňuje před negativitou, která je namířena přímo proti vám. Pomáhá taky v konfliktech a je úžasným společníkem při fyzickém i citovém vypětí. Onyxový pohár se tak ideálně hodí do zaměstnání, ať už ho budete aktivně používat, nebo ho vystavíte jako dekoraci, třeba na bonbóny. Pohár zdobený touto krásnou barevnou odrůdou chalcedonu teď koupíte se slevou za 199 Kč!

Harmonizující kámen, který pohlcuje záření a dokáže čistit vodu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Neskutečně silnou schopnost nasávat do sebe škodliviny z okolního prostředí má Šungit. Efektivně pohlcuje elektromagnetické záření, takže je vhodný k umístění v blízkosti televize - například v obývacím pokoji. Stejně dobře ale izoluje záření z počítače a dalších přístrojů, které často ruší klidný spánek. Šungitová drť zase umí čistit vodu tím, že z ní absorbuje škodliviny a k tomuto účelu ji stále používají v Norsku a Švédsku. Dekorační kouli ze šungitu se slevou 45% koupíte za 199 Kč!

Opalizující barevný náhrdelník, který vrací víru v život a sebe sama

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Labradorit se už dávno používal jako průvodce v době změn, protože mimo jiné dokázal přinášet sílu a vytrvalost, která je k nim potřeba. Podporuje vaši moudrost a také intuici, která je v práci tolikrát potřeba. Pokud náhrdelník z labradoritu vezmete na pracovní pohovor, dokáže nejen potlačit strach, ale taky vrátit víru nejen v sebe sama, ale i v celý svět, takže vašemu sebevědomí už nebude nic chybět. Na krátký čas jsme ho zlevnili z 500 na 350 korun.

Kámen přinášející oporu, hlavně při zdravotních potížích

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je znám jako poskytovatel opory a pomoci ve stresu, ale často se po něm lidé pídí proto, že dokáže prodlužovat sexuální rozkoš. Nejvíc ho ale oceníte během dlouhých nemocí a pobytů v nemocnici, kdy dodá vašemu tělu energii. Dokáže udržovat rovnováhu minerálních látek v těle, ale i rovnováhu duševní. Výborný je na podporu trávení a seženete ho v mnoha barevných variantách. Například ve tvaru srdce s krásnými barevnými motivy za 109 Kč.

Další články

Načítám