Hlavní obsah
Famous
Článek

Chris Brown je po třech měsících strávených ve vězení zase na svobodě. Kvůli dobrému chování a přeplněným věznicím byl propuštěn předčasně v pondělí 2. června. Ihned po propuštění na profilu na Twitter napsal: „Pokorný a požehnaný.“ Hudebník se však musí nadále velmi ovládat, je v podmínce a sebemenší přestupek ho může znova dostat za mříže.

Brown v roce 2009 zmlátil Rihannu, soud mu nařídil psychologické terapie, léčení závislostí a vzorné chování. Loni na podzim brutálně zmlátil muže v New Yorku a v březnu odmítl zůstat v nařízené ústavní léčbě, soudce ho tak okamžitě poslal za mříže. Tam zůstal do začátku června.

Během procesu z 9. května byl odsouzen k ročnímu odnětí svobody, část trestu mu byla smazána za pobyt v léčebně a ve vazbě, nakonec byl propuštěn na svobodu 2. června za dobré chování a kvůli přeplněným věznicím.

Brown se k soudu vrátí už za pár dní, bude souzen spolu se svým bodyguardem Christopherem Hollosym za zmlácení Parkera Adama, do něhož se spolu pustili loni ve Washingtonu D. C. Za fyzické napadení a ublížení na zdraví hrozí rapperovi dalších šest měsíců a pokuta tisíc dolarů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám