Hlavní obsah
Článek

Celou republiku znechutil nejnovější šílený počin vdovce Josefa Rychtáře (65), který se v zájmu své obhajoby neštítil uveřejnit soukromou (!) nahrávku mezi Ivetou Bartošovou (†48) a její maminkou natočenou pár hodin před její smrtí. Všichni ho odsoudili, tak se začal opět bránit. A znovu nesmyslně. Poslal nám důkaz, že věděl o každém, kdo by se snažil Ivetě pomoci!

Rychtář redaktoru Super.cz poslal fotografii z kamerového systému, na níž je vidět Zdeněk Macura (49) a jeho přítelkyně, jak zvoní u dveří. Vdovec totiž původně telefonát poskytl proto, jelikož doufal, že když lidé uslyší, jak Iveta s maminkou probírá právě Macuru, který u ní pár dní předtím zvonil, budou si snad myslet, že skočila pod vlak kvůli němu.

Přitom moc dobře ví, že návštěva Macury byla kvůli jeho obavě o život Bartošové, a chvíli s ním navíc už sám vyjednával, jak ji léčit. Jako by ho chtěl nachytat do nějaké léčky.

Snímek ale ukazuje úplně jinou věc. Pokud by si Iveta v době Josefovy nepřítomnosti v domě chtěla někoho zavolat na pomoc a potají s ním třeba konzultovat rozvod, Rychtář by se kvůli kameře vše okamžitě (nebo zpětně) dozvěděl. Iveta byla prakticky vězněm ve vlastním domě a dnes už asi nikdo nepochybuje o tom, že nad ní měl její manžel nadvládu. I mobil jí mohl potají odposlouchávat a mnozí věří, že tak skutečně činil.

Reklama

Další články

Načítám