Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že operní pěvkyně Andrea Kalivodová momentálně zajímá média jen kvůli těhotenství a zvětšujícímu se hrudníku, ale budoucí maminka to neřeší. Raději se dál věnuje práci. Naposledy jsme ji potkali na představení Hudebního festivalu Znojmo, kde těhotná zpěvačka dostala rady od jiné operní divy a zasloužilé matky Pavlíny Senič.

„Andrejka je úžasná, pořád pracuje, i když by si v pátém měsíci už zasloužila odpočívat. Ale když jí pošlu nějaký mail, odepíše mi na něj třeba ve dvě v noci. To malé bude určitě workoholik,“ popsala Senič se smíchem spolupráci s kolegyní. „Určitě by měla víc relaxovat a věnovat se sama sobě,“ dodala matka malé Lilianky.

Na znojemském festivalu, který se uskuteční za měsíc a kde se objeví také například Saša Rašilov, Karel Voříšek, Pavel Šporcl nebo Felix Slováček ml., hodlá Kalivodová ještě vystoupit. Akce by se ráda zúčastnila i za rok. „Jsem ráda, že mě Pavlínka pozvala, příští rok bych se ráda festivalu zúčastnila už naplno, letos to bude s ohledem na bříško jen v rámci podpory,“ uvedla Kalivodová, která ovšem prozradila, že společně se Senič chystají na konec prázdnin pro své posluchače přece jen jedno překvapení. Překvapením ovšem nebude jméno jejího potomka. „Bude to buď Adrian, nebo Richard. Vybrali jsme jména, která začínají na moje a partnerovo první písmeno,“ prozradila.

Na letní akci ve Znojmě ale v každém případě letos vystoupí otcové Pavel Šporcl a Felix Slováček ml. Známý houslista má s herečkou Bárou Kodetovou dcery Violetu a Sophii, Slováček pak pokračuje v tradici rodinného jména. „Mám syna Felixe, který je úžasný a moc veselý kluk. Přeju Andrejce, aby byl její malý taky tak v pohodě,“ dodal syn známého saxofonisty.

Reklama

Další články

Načítám