Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá Česká Miss Jitka Válková (32) poprvé na veřejnost vyrazila s novým přítelem Adamem Klavíkem. Na pozornost médií ho chce připravovat opatrně a postupně, proto začali v Jičíně, kde byla Jitka patronkou nového ročníku soutěže Dívka roku.

Když se zrovna netulila k Adamovi, zazpívala dvě písničky a zároveň prozradila, co se u ní v novém vztahu změnilo. Finalista Muže roku v ní totiž probudil takovou vášeň, že už by nevydržela žít jen o zelenině a ovoci a z veganky se stala opět masožravkou.

„Jednoho dne jsem zkrátka utíkala do nejbližšího obchodu pro dvě konzervy tuňáka a na posezení je snědla. Tělo si zřejmě samo řeklo,“ krčí rameny modelka, která by ráda, co se stravování týká, radila i ostatním lidem. „Chtěla bych si udělat kurz nutriční poradkyně," prozradila. Rýsuje se jí také spolupráce s Fashion TV.

Soutěž Dívka roku 2014 nakonec vyhrála patnáctiletá blondýnka Dominika Handlová. Přiznala, že ji velmi láká také soutěž Česká Miss, a Jitka slíbila, že jí jako patronka poradí. Dominika už má každopádně ke kariéře profesionální modelky velmi dobře našlápnuto. Prozradila totiž, že její přítel dělá hokej.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám