Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Aneta Vignerová (36) předvedla svoji sexy postavičku v plavkách na přehlídkovém mole. Je to už spíš ale výjimka. Prádlo a plavky už prakticky nepředvádí. "Prádlo nebo plavky už skoro nechodím, dělám výjimku jen u Top secret, která je největší a nejprestižnější. Dnes budu taková zahalená nezahalená. Působí to sexy, splní to účel, je to takové nastrojené. Já tyhle přehlídky mám už ze světa za sebou a nemusím se ukazovat za každou cenu," říká Aneta, která je už pár týdnů po rozchodu s fotbalistou Michalem Zemanem single.

"Pořád mi chodí zprávy od mužů. Nereaguju. Svoji sociální síť beru jako fan page, aby normální lidi věděli, že jsem taky normální člověk. Tím to pro mě končí. Vím, že spousta vztahů takhle už vzniklo, ale nejsem toho zastáncem," vysvětluje modelka, která chodila po sobě s dvěma fotbalisty - Tomášem Ujfalušim a právě Zemanem.

"Nezanevřela jsem na žádné povolání. Já jsem taky modelka a člověk může mít spoustu názorů a předsudků. Jsem tak vypjatá pracovně, že na vztah nemám ani pomyšlení. Je mi takhle dobře. Až jiskra někde přeskočí, určitě se jí ale nebudu bránit," dodala Vignerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám