Hlavní obsah
Článek

Herečka Jitka Schneiderová (51) zraje jako víno. Rok po čtyřicítce vypadá lépe než kdykoliv předtím, zhubla a prospěla jí i zrzavá barva, pro niž se rozhodla po blond kadeřích, které nosila dlouhé roky. Když konečně začalo opět svítit slunce, vyletnila se a v šatech, pod které si ani ve svém věku nemusí brát podprsenku, vypadala skvěle.

To nás inspirovalo k povídání o létě a o tom, jak ho bude herečka, kterou vídáme na obrazovkách v seriálech jako Přešlapy, Sanitka 2 nebo Ententýky, trávit. Momentálně ovšem řeší spíš prázdniny své dcery. "Letní tábor a jaké oblečení si na něj vzít," vysvětila.

"Mně prázdniny hned tak nezačnou, 7. července máme v Divadle Studiu DVA premiéru představení Hovory o štěstí mezi čtyřma očima, a pak pojedu na filmový festival v Karlových Varech. Ale někam k moři bych chtěla, pár týdnů volna mám. Vždycky to ale vychází tak, že se vše řeší až na poslední chvíli, a není to jen moje vina," pokračovala.

Ještě nemá ani nakoupenou novou letní garderobu. "Šaty, ve kterých mne vidíte, jsou z loňské kolekce, i plavky mám staré," krčila rameny. A když jsme ji poňoukali, že by si měla vzhledem ke své figuře klidně koupit nějaké odvážnější, tak se smála. "Když říkáte, tak to zkusím. Pak se v nich postavím před zrcadlo a posoudím to," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám