Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Bára Basiková (61) přiznala, že se rozhodně nebrání plastické chirurgii, a prozradila, jaké zákroky ona sama již podstoupila. "Plastická chirurgie je naprosto běžná a potřebná. Pro stárnoucí ženy obzvlášť. Každá žena chce vypadat hezky. U nás zpěvaček a hereček to platí dvojnásob. Nikdo se nechce dívat na unavený otrávený ksicht," říká Bára.

"Mám opravený rozbitý nos a pravidelně chodím na aplikaci botulotoxinu do čela. Zatím to je vše. Rozmýšlím a plánuji, co bude časem potřeba," říká zpěvačka.

Jak má Basikovou nejradši její manžel Petr? Miluje ji po ránu nenalíčenou nebo má radši upravenou Báru? "Petr je samozřejmě radši, když jsem upravená, nalíčená, mám hezké šaty a vezmu si podpatky," upřesňuje zpěvačka.

V podpatcích ju ale už moc nevidí. Od úrazu kotníku v Řecku před čtyřmi lety je má lékaři zakázané. "Podpatky si mohu dovolit jen na vystoupení, chviličku v nich vydržím na jevišti. Během těch čtyř let od úrazu jsem je rozdala nebo prodala. K šatům už jenom kecky. Mám časté otoky, někdy je to bolestivé, se změnou počasí to je cítit a znát. Ta kost je jednou spravovaná, sešroubovaná, to už se nezmění, " dodala Basiková na otevření nové kliniky ve Slovanském domě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám