Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spekulací nad manželskou krizí Beyoncé a Jay-Z z jejich okolí přibývá jako hub po dešti. Napovídají tomu ale i jiné okolnosti, které se dají jen těžko vyvracet. Pochyby o rodinné idylce se začaly šířit především po fyzickém útoku zpěvaččiny sestry Solange na Jay-Z ve výtahu po jednom večírku, kdy následně odjížděly sestry jiným vozem než čtyřiačtyřicetiletý rapper.

Zároveň si ale jeho o dvanáct let mladší žena nedávno nechala odstranit z prsteníčku tetování - číslo IV, které symbolizovalo její narozeniny (4. září), den kdy se narodil Jay-Z (4. prosince) a datum jejich svatby (4. dubna).

Dvojice se také neúčastnila nedávné svatby Kim Kardashian a Kanyeho Westa ve Florencii, kam byli oba pozvaní. Bez povšimnutí nezůstaly ani zkazky o údajném blízkém vztahu Beyoncé s americkým prezidentem Barackem Obamou.

A aby toho nebylo málo, Jay-Z nedávno sdělil svým přátelům, kteří se jej ptali na důvod odstranění symbolického tetování z manželčina prstu, mnohoznačně: „Nic netrvá věčně...“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám