Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Manželé Sinčákovi z východního Slovenska mají opravdu velmi pestrý domov. Všechny zdi jejich domu totiž pokrývají skládačky, které dali vlastními silami dohromady.

Závislost na puzzle u nich propukla před 12 lety, kdy jim dcera obrázek roztříštěný do stovek na první pohled stejných dílků přivezla jako suvenýr z Londýna. Sinčákovi skládání okamžitě podlehli a věnují mu veškerý svůj volný čas.

Nadšení z poskládaných hlavolamů u nich stále nevyprchalo a slovenští manželé jsou na každý svůj úspěch hrdí. Všechna poskládaná puzzle si tak zarámovali a použili je jako dekorace své domácnosti. Jejich stěny tak pokrývají fotografie světových metropolí, reprodukce slavných obrazů i kýčovité, pestrobarevné krajinky, které bohužel u výrobců skládaček převládají.

Sinčákovi ovšem brzy narazili na problém. Ve skládání jsou totiž tak produktivní, že už nemají zarámovaná puzzle kde vystavovat. Rozšiřovat svůj dům se prozatím nechystají, a tak musejí svou kýčovitou galerii obměňovat, aby se dostalo na každý výsledek jejich píle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám