Hlavní obsah
Článek

Celebrity se vydaly na dovolenou. Vyrazily na Galapágy a na výlet na druhý konec světa za leguány, modronohými opeřenci nebo sloními želvami nemusely použít letadlo ani žádný jiný dopravní prostředek. Známé osobnosti vyrazily totiž do kina na premiéru přírodopisného filmu Galapágy 3D: Zázraky přírody.

Markéta Hrubešová přišla s dcerou Christel a její kamarádkou a všechny se přiznaly, že jsou velké milovnice přírody a přírodopisných filmů. Nadšení neskrývala ani Jana Bernášková s dcerou Justýnkou, rodina Lindy Finkové nebo Monika Marešová a její kluci. „Kubovi se líbil hlavně ten obrovský žralok s puntíky, Matěje zas nejvíc zaujal terej s modrýma nohama a jeho tanec během námluv,“ prozradila Monika.

Modronozí terejové zaujali i manžela cvičitelky Hanky Kynychové (55). „Mně samotné se líbilo všechno. Nejvíc asi želvy sloní, které byly fakt úžasné. Manželovi se pak líbily námluvy galapážských ptáků s modrýma nohama. Před kinem dokonce říkal něco o tom, že má modré mokasíny, třeba doma začne i tančit,“ smála se Hanka Kynychová, která přišla s manželem, synem Filipem i dvojčaty Alex a Sofií.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám