Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loňská držitelka mezinárodního titulu Miss Earth, jejíž tělo bylo označeno za to nejkrásnější i na Miss Bikiny, má hodně náročného přítele. Ten půvabné blondýnce s luxusním tělem Tereze Fajksové (34) hledá na těle špeky. A ona to, kupodivu, akceptuje.

"Mám je, je to někde v zadečkové oblasti. Snažím se hodně posilovat, hraju beach volejbal a trošku jsem se i opálila, když byla ta vedra, tak to není tolik vidět. A taky dělám padesát kliků a sto dřepů denně," vypočítala.

A co vlastně partner dělá a jak on sám vypadá, že od něj kritiku přijímá? "Můj přítel je hodně velký a aktivní sportovec, má pekáč buchet na břiše a hledá na mne každou chybičku, protože on sám je nemá," vysvětlila.

Protože jsme Terezu potkali na přehlídce plavek, kterou samozřejmě nechodila sama, ale s kolegyněmi modelkami, zajímalo nás, které mají podle ní tu nejlepší figuru. "Našla jsem hodně velký pekáč buchet u Lucky Křížkové, to jsem docela koukala, protože už je maminkou. A i Veronika Procházková (37) má skvělou postavu. Byla jsem překvapená, že jsou to spíš starší holky. Máme krásné modelky a krásné holky," uzavřela Tereza.

Reklama

Další články

Načítám