Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První čtyři finalisté opustili Hlas ČeskoSlovenska. Vypadli dva kluci a dvě největší kočky. Na co se teď budeme dívat, když to nejhezčí už ve finále není?

Pepa Vojtek (58) poslal domů Editu Třískovou, Majk Spirit zase Slovenku Veroniku Strapkovou. A právě vyhazov Edity byl pro většinu účinkujících největším šokem. Je nejen krásná, ale její výkon i Michal David (63) označil jako vynikající a zařadil ji mezi tři nejlepší ten večer.

Pepa překvapil, když si do dalších kol vybral v duelu Viktora, který byl výrazně slabší než Edita. "Strašně si vážím toho, že jsem se dostala až sem. Ani to jsem vůbec nečekala. Samozřejmě mě mrzí, že jsem nepostoupila, ale beru i tohle jako obrovskou zkušenost. Zpívat určitě budu dál," řekla Super.cz Edita.

Zklamání neskrývala ani Veronika Strapková, nádherná slovenská studentka herectví v Bratislavě. "Co říct, mrzí mě to, ale život jde dál. Určitě hrát a zpívat nepřestanu," dodala Veronika. Soutěž opustili ještě Marek Relich z týmu Dary a Marty a Martin Kujan z týmu Michala Davida.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám