Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Marta Jandová (50) má po porodu dcery Marušky všechna těhotenstvím nabraná kila dole. A je to znát i v modelu, který není zrovna lichotivý k postavě. V šedivých džínsech se kila navíc schovat rozhodně nedají. Marta tak předvedla pozadí, které je bez chyby.

Zpěvačka tentokrát nevsadila na bujný dekolt a své vnady schovala do topu, který neodhaloval vůbec nic. Zato bylo skvělé podíváníčko na její pozadí. A vypadá skvostně! Zpěvačka sice tvrdí, že za poslední měsíc spíš přibrala, než zhubla, ale i tak se vejde do mrňavých džínsů. "Tak kilo a půl mám nahoře. Ale já to neřeším, jsem šťastná a spokojená a k tomu patří i dobré jídlo. Když mám čas, tak jím, když nestíhám, tak ne. Džínsy jsem nedávno kupovala velikosti 27, což je vlastně docela v pohodě," řekla Super.cz s úsměvem Marta.

"Obléknu si něco, co mi sluší. Když je potřeba, tak zatáhnu břicho. Nikdo mne naštěstí na focení letní kolekce plavek neoslovil, a doufám, že ani nikdy neosloví, protože bych stejně odmítla. To je pro dvacetileté holky," dodala se smíchem zpěvačka. A to je možná škoda. Postavičku má po porodu dcery Marušky zase skvělou.

Reklama

Další články

Načítám