Hlavní obsah
Článek

Středeční incident Vlaďky Erbové (42), která prý omylem nacouvala do exekutora a hrozí jí teď za to tři roky basy, se výrazně podepsal na jejím psychickém stavu. Super.cz ji navštívil v jejím domě, kde bydlí s Tomášem Řepkou (50). Potkali jsme zničenou ženu, která tvrdí, že všeho lituje, ale starostí už má teď po krk. „Jsem strašně unavená,“ řekla nám uslzená Vlaďka.

„V žádném případě v tom nic úmyslného nebylo. Viděla jsem dva lidi, toho třetího jsem si nevšimla. V autě mi hrála muzika, tak jsem ji vypnula a tím pádem se vypnuly i kamery, takže jsem byla odkázaná na zpětná zrcátka. Najednou jsem narazila, ale v zrcátkách jsem nevěděla, do čeho. Venku byl pán, který nejdřív stál, ale najednou si sedl,“ vybavuje si modelka. Podle ní sami exekutoři při výpovědi před policisty uvedli, že úmysl v jednání Erbové nespatřují.

Ta neustále řeší nějaké potíže. V poslední době hlavně exekuce manžela, ale také je zatažena do války jeho bývalé rodiny. A už toho má plné zuby. „Ta atmosféra se přenáší automaticky na děti. Stále máme soudní řízení, jsme na telefonu s advokátem, jsou i reakce okolí. Jsem zkrátka unavená. Dnes se to dovršilo. A v tom šoku jsem nereagovala tak, jak bych měla,“ dodala kajícně.

Reklama

Další články

Načítám