Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Stejně jako někteří naši zákazníci máte možnost zhubnout rychlostí až 5 kilo měsíčně a tím si zajistit do plavek krásnou a štíhlou postavu. Pokud se ale chcete cítit opravdu báječně, neměly byste zanedbávat ani péči o svou pleť. Proto vám teď nabízíme akční cenu nejen na přípravky na hubnutí, ale také na naše účinné pleťové masky s přírodními výtažky! Vyzkoušejte na sobě královskou péči!

Hubnutí je nyní ještě rychlejší s revolučním koktejlem ze zelené kávy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Některým lidem nevyhovuje polykání tablet, proto jsme na jejich přání vytvořili revoluční produkt - Green Coffee Plus v podobě koktejlu. Vychází ze stejné receptury jako mnohokrát ověřený Green Coffee v tabletách, ale tělo ho lépe přijímá. Rychleji se vstřebává, skvěle zasytí a dodá tělu k dietě tolik potřebné tekutiny. Má lahodnou chuť i přes to, že neobsahuje žádný cukr. Tento unikátní shake s příchutí čokolády můžete koupit za akčních 379 Kč!

Zbavte se pigmentových skvrn a osvěžte svou pleť

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Trápí vás pigmentové skvrny a jemné pihy na vaší tváři? Zatočte s nimi jednou provždy s naší plátýnkovou maskou na obličej a krk, která obsahuje vitamín C a výtažek z Arbutinu. Složka Arbutinu nejenže vybělí vaše pigmentové skvrny a pihy, ale také se maska celkově postará o to, aby vaše pokožka byla hydratovaná, regenerovaná, zvláčněná a dostala svěží vzhled. Navíc dokáže vaši pokožku svojí jemností zklidnit. Nenechte si ujít naši akční cenu 57 Kč.

Výtažek z ranní rosy udělá vaši pleť hedvábně jemnou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hýčkejte a rozmazlujte svoji pleť maskou, která obsahuje esenci ranní rosy. Tato neuvěřitelná složka příjemně působí na vaši pleť a způsobí, že vaše pokožka bude po této masce hedvábně jemná. Navíc obsahuje mukopolysacharidy a glykoproteiny, které účinně zlepšují hydratační schopnost pokožky. Neváhejte a využijte naší akční nabídky.

Vyhlaďte vrásky pomocí masky z mořských řas

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velmi účinná maska, která obsahuje výtažky z mořských řas a kyselinu hyaluronovou, umožní vaší pokožce úžasnou hydrataci. Kolagen je extrahován z mořských hlubin, s jeho pomocí odstraníte nejen vrásky, ale i zpevníte kůži a zvýšíte pružnost své pokožky. Další esencí této masky je Ginko Biloba, která má antioxidační účinky a také působí proti vráskám. Tato maska svými smíšenými esencemi zbavuje vaši pleť stresu, uklidňuje pokožku a vy budete vypadat svěží, krásná a mladá.

Zelená káva je nejrychlejší cesta k úžasné postavě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Green Coffee je momentálně absolutním hitem všech, kdo bojují s kily navíc. Díky slavným osobnostem jako Katy Perry a Jennifer Lopez se Green Coffee stal nejprodávanějším dietním doplňkem na světě. Green Coffee Plus se vyrábí v České republice a oproti zahraničním přípravkům je navíc obohacen vitamínem C a spirulinou, která výrazně tlumí chuť na sladké. Doplněk má silný antioxidační efekt, takže vám dopomůže i ke krásnější pleti. Akční balení šedesáti pilulek teď koupíte za 299 Kč!

Další články

Načítám