Hlavní obsah
Článek

O tom, že za tragickou smrt Ivety Bartošové (†48) může Josef Rychtář (65), je přesvědčena i matka jejího expřítele Domenica Martucciho (47), jenž v poslední době podniká kroky, které mají vdovce usvědčit z podílu na zpěvaččině smrti. Rychtář prý měl podle Martucciho Ivetě vyhrožovat, že jí zabije syna, když ho zpěvačka opustí.

„Lidé začínají svědčit na policii proti Rychtářovi. A navíc přiletí z Itálie moje maminka, aby podala na Rychtáře další trestní oznámení a podpořila čtvrteční demonstraci proti týrání žen,“ napsal na sociální síti Martucci. A jak slíbil, tak se i stalo.

Jeho matka Donna Grazia Marino della Torre (69) už dorazila do Česka. „Iveta zemřela pro svého syna, aby mu Rychtář už nikdy nemohl ublížit. Přijela jsem proto, aby si za to, co udělal, šel sednout do vězení,“ řekla Blesku energická hraběnka, jež šla vypovídat na policii.

Temperamentní Italka je přesvědčená o tom, že Iveta chtěla bránit svého syna před monstrem Rychtářem. A právě proto se Zdeňkem Macurou (49) utekla do Itálie, kde jí hraběnka poskytla dočasný azyl, než si pro ni přijel rozzuřený Rychtář, který nebohé ženě dokonce při útoku na její dům měl údajně zlomit ruku.

Martucciho matka za Ivetu bojovala už loni, když vzbudila rozruch v celé Uhříněvsi, kde hulákala pod okny zpěvaččina domu a dožadovala se toho, aby s ní mohla mluvit. Rychtář ji však k Ivetě nepustil.

Reklama

Další články

Načítám