Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) se po dlouhé době objevila v Česku. V pondělí přiletěla z Kanady, protože na ni čekalo natáčení třetího pokračování komedie Zdeňka Trošky Babovřesky.

Zpěvačce to moc slušelo a bylo vidět, že jí mateřství svědčí. A to ani nemusí do šatníku sáhnout pro žádný sexy obleček. V zákulisí natáčení jí to ostatně slušelo i v županu a tričku, pod kterým jí prosvítaly bradavky.

„Hodně jsem se těšila na tuhle partu, na natáčení, ale i další mé zdejší aktivity. Po skončení filmování, které má být 22. června, chystám několik vystoupení. Až manžel dohraje play-off NHL přijede se synem Matyášem za mnou a zůstaneme v Česku až do konce prázdnin,“ těšila se zpěvačka, která s manželem neplánuje žádnou speciální dovolenou.

„V podstatě nic převratného nechystáme. Pro Tomáše je dovolenou pobyt tady, protože převážnou většinu roku hraje v Kanadě hokej a sem se moc těší, a pro mne je dovolená zase tam, takže nic nemusíme řešit,“ s úsměvem vysvětlila Vondráčková, která se hned vrhla na natáčení.

„Text mám nadrcený, učila jsem se v Kanadě, takže žádný problém, můžeme jít na to,“ řekla rázně Lucie, která natáčela scény s hereckými kolegy Pavlem Kikinčukem a Janou Synkovou.

Z natáčení má dobrý pocit i režisér Zdeněk Troška. „Týden jsme byli v Turecku, užili si moře a samozřejmě filmovali. Teď už budeme jen v českých luzích a hájích. Já věřím, že vše bude klapat jako při natáčení předchozích dílů a bude to tradiční pohodovka,“ míní Troška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám