Hlavní obsah
Článek

Středeční ranní zásah exekutorů ve vile Tomáše Řepky (50) a Vlaďky Erbové (42) skončil málem tragicky! Muži přišli zabavit bílý mercedes, se kterým jezdí modelka, protože její muž dluží pořádný balík na výživném. Slavnou silikonovou sexbombu ale jejich přítomnost tak rozhodila, že jednoho z nich srazila autem. Muž pak skončil v nemocnici.

„Pokus o soupis movitých věcí skončil útokem manželky dlužníka na zaměstnance soudního exekutora. Najela do něj automobilem Mercedes-Benz GL 350, který byl posléze zajištěn. Napadený je v současné době v péči lékařů. Exekutorský úřad Praha 5 podává na útočníka trestní oznámení, a to pro ublížení na zdraví a maření úředního výkonu,“ sdělila mluvčí Exekutorské komory Petra Báčová.

Podle ní čelí Řepka dvěma exekucím kvůli dluhům na výživném, částka se blíží miliónu korun. A dodala, že se exekutoři s dlužníkem neúspěšně snažili po dobrém domluvit.

Erbová srážku s exekutorem přiznává, ale odmítá, že by k ní došlo záměrně.

„Couvala jsem a zajela jsem autem pána, kterého jsem neviděla. Stál na příjezdové cestě, s ním i další exekutoři, nevím kolik jich bylo, ale ty jsem ve zpětném zrcátku zahlédla. Asi jsem ho měla v mrtvém bodě, takže jsem do něj narazila. Mrzí mě to, ale opravdu to nebylo úmyslné,“ sdělila Super.cz Erbová.

„Chtěli mluvit s manželem a já si jen rychle přála odvézt syna Markuse do školky, která je kilometr od domu. Věděla jsem, že si jdou pro auto, hned bych jim ho přivezla zpět. Jsem seznámena s podmínkami a vím, že auto je psané na mého manžela, že měli nárok ho zabavit. Vážně jsem to neudělala schválně,“ svěřila se nám uplakaná Vlaďka.

„Pán je po rentgenech a vyšetřeních, nemá nic zlomeného, bude v pořádku. Už ho propustili, bude mít jen nějaké pohmožděniny,“ doufá závěrem.

Reklama

Další články

Načítám