Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka Hlasu Lenka Hrůzová má problém - nezvládá svou trému při vystupování před publikem, což se zpěvačce vzhledem k tomu, že jde do tuhého, úplně nehodí do krámu. Její trable jsou dokonce takové, že byla nucena požádat o pomoc odborníka. Na Nově tak ke všem přípravám na přímé přenosy ještě sháněli psychologa.

„Mám šílené stavy trémy. Jakmile vstoupím na pódium, všichni vidí, jak chytnu neovladatelný třes a jsem úplně paralyzovaná,“ svěřila se smutně Hrůzová, která si je dobře vědoma, co její nervozita může způsobit.

Její problémy bohužel s množstvím odzpívaných kol nepolevily, zatím se jí však povedlo trému ukočírovat do té míry, že zvládla odzpívat písničky v kolech předcházejících živým přenosům, které startují dnes večer. Nezbývá než popřát, aby se svěřenkyně Pepy Vojtka držela i dál a svým děsům nepodlehla. Byla by to škoda, když už se dostala takhle daleko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám