Hlavní obsah
Článek

Lucka Vondráčková (44) s přestěhováním do Kanady zřejmě hodně poslouchá tamní stanice, kde je velmi oblíbené country, tvrdí ovšem, že styl folk & country má ráda odjakživa. Důkazem je její nový videoklip ke skladbě Jedou vozy prérií z platinového alba Oheň, který vám přinášíme.

"Na každé desce máme nějakého zástupce folku. Jsou to mé srdcovky a na Hit tour se navíc krásně živě propojily s mou tanečnější částí duše,“ komentuje vybranou písničku zpěvačka. Skladba navazuje na tradici úspěšných písniček Kdo tě má rád, Láska na 100 let a další z dílny osvědčených hitmakerů.

Lucie Vondráčková v klipu účinkuje s kamarádem a hudebním kolegou Petrem Kocmanem, který ji ve skladbě doprovází na kytaru a harmoniku. „S Petrem Kocmanem jsme si na jednu železniční trať přinesli pokoj a zabydleli se tam. Naposledy jsme spolu točili klip k Já to nejsem, což je už víc než pět let. Mohli jsme si znovu zazpívat krásnou věc a bylo pořád o čem povídat. Taková natáčení mám ráda,“ vzpomíná na natáčení Lucie.

Nadcházející léto bude Lucie trávit s celou rodinou v Česku, kde ji čeká spousta práce. „Hezká focení, filmové natáčení, práce na nových písničkách atd. Prostě všechno to, čemu se už víc jak dvacet let věnuji,“ vyjmenovává Lucie vše, na co se těší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám