Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když už je po smrti, její písně žijí dál. A dokonce ve velkých sportovních halách. V těch se totiž bude uvádět nová show na ledě Jen počkej, zajíci!. V ní vedle zahraničních skladeb a písní od kapely Kabát a Karla Gotta (†80) zazní i nezapomenutelné Tři oříšky Ivety Bartošové (†48). "Je to tak trochu na Ivetinu památku," řekl režisér show František Blaťák.

Průvodcem děje, kde se objevují známější i méně známé gagy oblíbených postaviček, bude oblíbenec dětí Michal Nesvadba, bruslit zde bude evropský šampion a expřítel Lucie Vondráčkové (44) Tomáš Verner. Nás ovšem zaujala půvabná blondýnka, která také z ledu v podstatě nesleze, čtyřiatřicetiletá temperamentní Kateřina Beránková.

"Také jsem byla dvakrát na olympiádě, dostali jsme se s partnerem daleko, ale na medaile jsme nedosáhli. A když jsme měli jet na další, do Turína, tak už to vzdal," svěřila Kateřina. Další osud ji zavál na moře. "Nechtěla jsem jít do Holiday on Ice, protože je to hodně náročné a už jsem se také cítila trochu opotřebovaná. A tak jsem zvolila show na zaoceánských lodích a pět let jsem na nich brázdila Karibik," vyprávěla.

Pak se vrátila do Česka, aby dokončila školu a už tady zůstala. "Bruslila jsem v Mrazíkovi, v Popelce a teď budu v Jen počkej, zajíci!. Ovšem partnera už mám třetího v pořadí, je o šestnáct let mladší, tak jsem si říkala, jestli to není trapné," připustila.

Reklama

Další články

Načítám