Hlavní obsah
Článek

S biatlonistkou Gabrielou Soukalovou jsme se potkali, když v rámci projektu Kořeny osobností vysadila ve skleníku pražské botanické zahrady v Troji vzácný sukulent z Madagaskaru. Na to, jak je sama krásná, se nám pichlavý kůl moc nezdál. "Ale on krásný bude, jen je období sucha, pak bude mít krásné dlouhé listy a bude kvést," ujistila nás Gábina, která se o krásné věci zajímá od malička.

Dokonce na střední průmyslové škole vystudovala design a pokračovala na vyšší odborné v oboru ražené medaile a mince. To se jí hodilo, aby mohla zkontrolovat, jestli její dvě stříbrné olympijské medaile ze Soči jsou profesionálně v pořádku. "Byly ještě dokonalejší, než jsem čekala," řekla nám půvabná blondýnka.

Úspěch ve světovém klání jí ale nepřinesl pouze medaile, ale také splnění jejího dětského přání. Chtěla být totiž modelkou. A byla skutečně oslovena kosmetickou firmou a před pár dny nafotila svoji první kampaň.

"Stala jsem se tváří české kosmetické firmy. Když jsem byla malá holčička, byl pro mne obrovský sen v nějaké reklamě účinkovat. Právě v tomhle stylu, jak to focení proběhlo, jsem si to představovala. Bylo to senzační," svěřila nadšeně.

A jak to vidí se svojí kariérou modelky dál? "Beru to s rezervou. Když jsem se podívala na genetickou výbavu, tak u nás v rodině snad nikdo není štíhlý, takže proporcí modelky bych nedosáhla, navíc nejsem ani dostatečně vysoká. Nebyla bych dobrá modelka. Mám strašně ráda jídlo a o ten dortíček bych se neuměla ochudit," přiznala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám