Hlavní obsah
Famous
Článek

Pro svatebčany není nic strašnějšího, než když s kručícími žaludky musejí dvacet minut poslouchat ženichův monolog o tom, jak je jeho manželka báječná. Excelentního otravu svým výlevem předvedl rapper Kanye West (46) na své víkendové svatbě. Dvacet minut musely dvě stovky svatebčanů čekat před jídlem a poslouchat, jak je úžasná rodina jeho manželky Kim Kardashian (43).

Během svého proslovu, který měl máloco společného se svatbou, se pustil také do bulváru. „Mají pocit, že je v pořádku, když vás otisknou na obálce bulváru a prodávají vaši fotku, použijí vás v reklamním předělu Saturday Night Live. My s nimi nejednáme. Nejsme takoví. Nejsme hloupí,“ kázal West, jenž světu rád předkládá své jasně definované názory.

Možná právě kvůli tomu se jeho veselce vyhnuli rapper Jay-Z s manželkou Beyoncé.

West si bral Kim Kardashian, jejíž povolání je pro Evropany dost těžce definovatelné. V USA je prostě celebritou, protože se ukazuje v televizní reality show. To jí k životu stačí. Své osobní problémy vystavuje se sourozenci a rodiči v pořadu Keeping Up With The Kardashians. A všichni členové klanu jsou častým tématem bulvárních článků v rámci USA.

„Jsou to nejpozoruhodnější lidé naší doby,“ prohlásil West o Kardashianových ve svém proslovu. Nutno podotknout, že rapper si připadá jako Ježíš naší doby. A nazval tak i své poslední album – Yeezus.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám