Hlavní obsah
Článek

Známá česká blondýnka, bloggerka a organizátorka soutěže Miss Barbie pro holčičky Dominika Myslivcová (29) se rozhodla ještě více zapracovat na své již tak bezchybné imagi panenky v růžovém. S přáním, že se chce probudit každé ráno už nalíčená, zavítala na kliniku celebrit, kde se nechala vylepšit.

Jako první přišly na řadu nalepené dlouhé řasy a vyzkoušela i novinku, permanentní 3D make-up na obočí. Už se jí tak prý nemůže stát, že by muž, po jehož boku strávila noc, vyděšeně utekl, anebo si musela dávat budíka o půl hodiny dřív, aby ji viděl opět krásně nalíčenou.

"Nejsem tady, protože bych potřebovala mít dlouhé řasy, ale spíš už nechci trávit denně každé ráno půl hodiny před zrcadlem. Řasenku teď můžu na delší dobu nechat v šuplíku. A prokreslené obočí je teď stylové, skvěle to zvýrazňuje oči a tvar obličeje, a navíc to vypadá naprosto přirozeně," dodala ke svým novým řasám a obočí spokojená Dominika. Tak snad nebudou následovat jiné, už invazivnější zákroky, které by jí pomohly ke vzhledu Barbie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám