Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už oslavila třiašedesát, ale je pořád krásná. Slovenskou herečku Kamilu Magálovou si čeští diváci pamatují hlavně díky jedné z hlavních rolí v komediích Líbáš jako bůh a Líbáš jako ďábel, kde jí byli hereckými partnery Oldřich Kaiser (68) a Jiří Bartoška (77).

Protože od té doby se v českém filmu neobjevila, museli jsme na setkání s Kamilou počkat až na Dny slovenského divadla v Praze, kam dorazila s komediální detektivkou Studia L+S Ani za milion. A vypadá pořád stejně skvěle, aniž by podstoupila jedinou plastiku.

"Ne, že bych o nich neuvažovala, tedy teď konkrétně o jedné partii, ale bojím se, abych to pak byla pořád já," řekla nám Kamila a poklepávala si na maličký podbradek. Vrásky jí ale sluší a nevadí ani v hrách, kde účinkuje už 24. sezónu.

"Dokud se na mne diváci vydrží koukat, budu hrát i v ortopedických botách," smála se herečka, pro niž je po rozvodu s manželem Slavomírem, s nímž žila třicet osm let, nejdůležitější to, že je zdravá, šťastná a spokojená a stejně tak její děti a čtyři vnoučata, pro něž je prý tou správnou rozmazlovací babičkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám