Hlavní obsah
David Zápal
Článek

I když Vlaďka Erbová (42) nedávno přiznala jisté problémy v manželství s Tomášem Řepkou (50), na vyloženou krizi, nebo dokonce rozvod to ani náhodou nevypadá. O víkendu si totiž spolu s dětmi vyrazili na hrad Karlštejn a vypadali všichni čtyři jako hodně spokojená rodinka!

„Měla jsem teď hodně práce ohledně produkce píseckého týdne módy, domů jsem dorazila v sobotu v noci. V neděli jsem ale nevyspávala. Využili jsme počasí a strávili jsme den jako rodina. Dali jsme si zmrzlinu a všechny ty dobroty, které k takovému výletu patří, a vyšlapali jsme si na kopec ke Karlštejnu. Byl to krásný den,“ říká Vlaďka. Ta odmítá, že by byť jen v duchu rozvod plánovala.

„Ptali se mě na to v den, kdy jsem byla unavená a pocitově ze mě vypadlo něco o ponorce. Pro někoho to je krize, pro mě ne. Trávíme spolu s Tomášem čtyřiadvacet hodin denně, máme na minutu naplánovaný program, a že si pak sami ordinujeme terapii ve smyslu, že já jedu navštívit rodinu a kamarádky do Mostu a Tomáš vyrazí na ryby, to je naprosto normální. Ano, doma máme občas Itálii, ale to je dané našimi povahami a nic to neznamená,“ dodala a krotí tak natěšence, kteří by se snad chtěli začít ucházet o její zadanou ruku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám